fbpx
logo
03feb, 2016
0Kommentar
featured-image

At være eller ikke at være på sociale medier

Sociale medier bliver i dag brugt verden over af virksomheder og privatpersoner, til at komme ud til de forskellige målgrupper. Men med så mange forskellige medier til rådighed, hvilke skal man skal man bruge, og hvilke virker bedst for dig?

Eksempelvis viser statistikker at flere teenagere og midaldrende er holdt op med at bruge facebook og er begyndt at ty til andre sociale medier. Men det betyder ikke nødvendigvis at man ikke stadig skal sørge for at være tilgængelig derpå.

Herunder finder du en pros and cons oversigt over de sociale medier som Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat, LinkedIn, Pinterest og Google+, som kan hjælpe dig med at finde ud af hvilke sociale medier der har hvad du skal bruge.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.