fbpx
logo
03feb, 2016
0Kommentar
featured-image

Hold dit CMS system opdateret!

VIGTIGT! HOLD DIT CMS SYSTEM OPDATERET!

Ligesom til PC’ere og Apple computere, kommer der opdateringer til CMS-systemer, som sørger for at dit system er mere sikkert overfor hackere, men også sørger for at du altid har de seneste funktioner og opdateringer i forhold til de browsere som er på markedet.Alle Joomla og WordPress sites har vi holdt opdateret til seneste version – indenfor deres produktserie, fordi dette har kunne gøres rimeligt smertefrit. Men der er kommet nye udgaver af Joomla, som det kræver lidt mere at opdatere til. Desuden er Magento heller ikke altid helt smertefrit at opgradere til. MEN DET ER VIGTIGT!De servere som dit CMS-system ligger på bliver også hele tiden opdateret – og for at CMS-systemet kan følge med udviklingen, skal det også opdateres. Nedenfor kan du se hvilket version CMS system du benytter. Samtidig har vi skrevet versionsnummer på seneste CMS system inden din produktserie.SENESTE CMS VERSIONER:
Joomla version: 3.8.1
Wordpress version: 4.9.7
Magento version: 2.1.8
Drupal version: 8.5.3Hvis dit system ikke er seneste version, vil vi anbefale at du enten sørger for at opgradere dit system selv, eller får os til at gøre det for dig. Prisen for opdateringen afhænger af hvilke funktionaliteter dit system har – så det skal vi lige kigge på. Kontakt os hvis du ønsker pris på opgradering af dit system.HACKER ANGREB!
De CMS systemer vi benytter mest – WordPress og Joomla – er også favoritter for hackere at ødelægge. Vi har haft et par få sitet som har oplevet dette i de sidste par måneder, hvilket har betydet forhøjet sikkerhed på serveren – for alle sites. Vi går hysterisk op i, at ingen sites bliver hacket. Når det har været sket, har vi lukket hullet inden for meget kort tid – fordi det er vigtigt for os, at I oplever at jeres hjemmeside kan være sikker hos os. Hos mange hostingfirmaer er dette brugerens eget problem, og man risikerer desideret at blive smidt ud af webhotellet. Dette er dog ikke vores holding – og vi gør alt hvad vi kan for at holde alle hjemmesider på vores server – hackerfri.

NYT SUPPORT SYSTEM – http://support.designrus.dk/

I de seneste måneder er antallet af forespørgsler og ændringer/spørgsmål, til webshops og CMS-systemer, steget kraftigt. Det er fantastisk med den store interesse. Det har også betydet at vi nogle gange har kæmpet med at ha’ helt så hurtig support og svar på spørgsmål, som vi ellers gerne ville ha’ det.

Derfor har vi indført et nyt support system, hvor man “opretter en sag” – eller “får et nummer”, så alle bliver behandlet i rækkefølge – og fornemmer at der sker noget med ens spørgsmål. Den primære årsag for at indføre dette, er for at gi’ vores kunder en bedre service – og være fair overfor alle.Send dine spørgsmål – eller support sager her: http://support.designrus.dk/

SØGEOPTIMERING – hvad koster det?

Det er med oprejst pande at vi kan melde os på banen som er seriøst udbyder at SEO / Søgemaskineoptimering. Indenfor de sidste halve år har vi med succes hjulpet en del virksomheder med at komme op på ranglisterne. Vi arbejder pt. på at de mere svære ord, for diverse kunder – og er begyndt at se gode resultater. Hvis I går med tanker og ønsker om at blive bedre på dette område, så kontakt os endelig. Priserne på søgeoptimering ligger typisk på kr. 2500-5000 kr. om måneden alt efter antal og søgeord, samt hvor høj konkurrencen er. I de fleste tilfælde laver vi 6 måneders aftale, men i nogle tilfælde kan vi nøjes med 3 måneder.

QR KODE / SMARTPHONE venligt design?

Interessen stiger for brugen er sin smartphone og/eller IPAD på nettet – tallet nærmer sig 15-20% af den samlede trafik. Derfor er det selvfølgelig vigtigt at ha’ dette med i tankerne. Går I med tankerne om at lave et smartphone venligt design, som fortsat hænger sammen med jeres CMS-system – kan vi sagtens hjælpe med dette. Til priser fra kr. 3500 og opefter, kan vi hjælpe jer med at være med på “moden”.

Se eksempler på nogle af vores Smartphone designs her (se dem på din Smartphone):
Lady Christl – www.ladychristl.dk
Hybel VVS Konkurrence – www.hybelvvs-konkurrence.dk
Vindeby Vandforsyning – www.vindebyvand.dk

SPAM – det vælter ind ?

Vores dygtige server administrator – Mike, har arbejdet på højtryk på at løse vores spam-problem, som flere kunder også oplever. Henover jul havde nogle kunder problemer med at sende emails, hvilket faktisk hænger sammen med spam-problemet. Løsningen er fundet, men det kræver en ny server. Dette arbejder vi naturligvis på, og håber på at kunne flytte alle sites til den nye server – i løbet af en weekend – indenfor den nærmeste fremtid. Vi beklager naturligvis de problemer som nogle har haft med dette, men desværre er langt størstedelen af email trafik – spam, og er lidt en plageånd. Men vi arbejder hårdt og seriøst på opgaven.

KOMMENDE SEMINARER?

Vi modtager tit forespørgsler om kommende seminarer, og vil meget gerne afholde flere. Der er pt. ingen skemalagt, men det gør vi snart – og så skal du nok høre yderligere fra os. Det er dejligt at mærke interessen og lysten til at lære mere ?

SENESTE DESIGN

Hvis du har lyst til at følge med i nogle af vores seneste design som er blevet offentliggjort – så kan du bl.a. se følgende:

Diet & Genes – www.dietandgenes.com
Nordic Sport – www.nordic-sport.dk
Mertz Design – www.mertz-design.dk
Reese Grafisk – www.reesegrafisk.dk
Sander & Co – www.sanderogco.dk

m.fl. Vi afslutter hele tiden webprojekter – følg bl.a. med på www.designrus.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.