Google Gmail service tilbyder en gratis SMTP server – som kan benyttes af enhver med en gmail konto.

Hvis du ikke har en gmail – eller anden Google konto – kan du oprette en konto her.

Det eneste du herefter skal gøre er at konfigurere din mail klient – f.eks. Outlook, Windows Mail, Entourage eller Thunderbird – til at benytte gmail som udgående server. Du skal bruge følgende detaljer:

• Udgående server (SMTP): smtp.gmail.com
  • Serveren kræver godkendelseJa
  • Benyt sikker/krypteret forbindelseJa (dette kan være TSL eller SSL – afhængig af dit email program)
  • Brugernavndin gmail email konto
  • Kodeorddit gmail kodeord
  • Port465 eller 587