E-mail opsætning i Outlook

Her kommer en simpel opsætning af e-mail på Outlook. Se screenshots nedenfor:

Outlook_1Outlook_2Outlook_3Outlook_4

Hjalp dette svar dig?

Print denne artikel

Læs også

Teamviewer Support

Her kan du downloade TeamViewer version 12 Download til Mac Download til PC

Valg af SMTP server

Valg af SMTP-server er afhængig af hvilken Internet udbyder du bruger til at etablere forbindelse...

E-mail opsætning Apple Mail / Mac

Her kommer et par skærmbilleder som tydeligt viser hvordan opsætningen på Apple Mail skal være:

E-mail opsætning iPhone / iPad / iOS

Her kommer et par screenshots af en almindelig mailopsætning på en iPhone 7: