E-mail opsætning Android

Her kommer lige et par eksempler på opsætning på en Android Mobil.

Nedenstående billeder viser opsætning som pop3-konto. Hvis der istedet vælges IMAP – vil telefonen automatisk vælge nogle andre porte – hvilket normalt er OK. Ellers virker følgende porte typisk – indgående post port: 110, udgående post port: 587.

Android version 4.3
Android V 4.3_1Android V 4.3_2

Android version 5.1.1
Android V 5.1.1_1Android V 5.1.1_2

Android version 6.0.1
Android V 6.0.1_1Android V 6.0.1_2Android V 6.0.1_3Android V 6.0.1_4