...
logo

Søg efter dit domæne her

DKK 89 .dk DKK 89 .com DKK 89 .eu DKK 129 .nu

Hvad kan LimeCity tilbyde?Vi er en professionel dansk hosting virksomhed som tilbyder salg af domæner, og hosting af websites hvor vi aktivt beskytter dig mod hackere.

Wordpress / Joomla optimeret

Vi er optimeret til WordPress og Joomla sites, og ved hvilke knapper der skal trykkes på for at producere høj hastighed.

Aktiv hacker beskyttelse

Vi er meget fokuseret på at beskytte dig mod hacking, så ingen data bliver mistet og for at undgå nedetid.

Høj hastighed

Vi begrænser antallet af websites på hver server, og kan derfor levere en høj hastighed på vores servere.

Daglig backup

Du behøves ikke at tænke på backup. Mens du sover tager vores system en daglig backup af al data.

Personlig betjening

Vi ved hvor meget dette betyder for vores kunder, og vi sidder klar til at hjælpe dig, med en hurtig betjening.

99.7% server oppetid

Vi holder dit website online, og foretager opdateringer på tidspunkter hvor du ikke lægger mærke til det.

Domæne søgning

Domæne søgning giver dig indblik i hvilke domæner der er ledige. Søg mellem alverdens domæner og domænetyper. Her får du hurtigt et overblik over ledige domæne og hvilke domænetyper vi hos Limecity tilbyder. Vælg blandt andet imellem .dk .com .net og .org domænetyper alt efter hvad der passer til din hjemmeside.

Overvejelser i din domæne søgning

Du burde gøre dig nogle grundige overvejelser inden du beslutter dig helt for hvilket domæne du skal vælge. Dit domæne er ikke en ting skal kan ændre løbende og er generelt også en ting man ikke burde ændre. I hvert fald ikke hver 14. dag. Vi anbefaler derfor, at du gør dig nogle overvejelser inden du køber dit domæne og senere opbygger din hjemmeside. Det ville nemlig være ærgerligt hvis du senere ville fortryde dit domæne. Overvej derfor dit domænenavn grundigt og din domæneendelse.

Domæne_søgning

Kom hurtigt i gang efter din domæne søgning

Hos Limecity tilbyder vi den færdige og komplette løsning. Alt det der skal til før, at du kan for din hjemmeside op at køre. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om webhotel, hosting, sikkerhed og meget mere! Vores interne servere er lyn-hurtige og meget stabile. Det sikre vi ved ikke at overfylde vores servere med for mange sites. Ligesom mange af vores konkurrenter gør. Det betyder også, at vi i dag kan prale med en oppetid på 97,7%.
Vil du vide mere om vores webhosting kan du se mere her.  Ellers så kontakt os her!

Kan jeg skifte domæne?

Hvis du ønsker at ændre dit domæne kræver det, at man flytter din hjemmeside over på det nye domæne. Det er for os ikke noget problem – vi er eksperter og flytter din hjemmeside på få timer, så den står fuldstændig identisk med den gamle. Men derimod har vi Google og dine kunder, som kender dit oprindelige domænenavn – og netop dette skal være i dit fokus og dette har vi selvfølgelig også en løsning til. Vi anbefaler at du laver et 301 redirect fra dit gamle domæne til dit nye. Det vil sige, at hvis dine besøgende på din hjemmeside forsøger at besøge www.ditgamledomæne.dk, så vil et redirect sikre, at dine besøgende kommer over på www.ditnyedomæne.dk. Det hjælper ligeledes Google med at forstå, at din hjemmeside er flyttet og at det siderne på den den nye hjemmeside som skal indekseres af Google. Alt dette kan vi hjælpe dig med.